Kloakservice Hillerød

Tv-inspektion

Professionel service

Hos ST Anlæg søger vi altid for, at have den mest brugbare og nyeste viden på kloakområdet. Det gør at vi kan tilbyde et veludført stykke arbejde, til fordelagtige priser. Alt vores arbejde udføres af vores top professionelle fagfolk, som har den fornødne faglighed til at udføre kloakservice i Hillerød og omegn.

Vores kloakservice indebærer:

  • Spuling og sugning af kloakker, brønde, septiktanke mm.
  • Rensning af faldstammer, køkkenafløb, afløb fra bad og toilet mm.
  • TV-inspektion af kloakledninger.
  • Fejlsøgning på kloakledninger med røg for brud og rottehuller.

Vores spule/borebiler er udstyret med højtrykspuler, store og små rensemaskiner, vådsugere, dykpumper og arbejdskamera samt alt nødvendigt værktøj for afmontering for adgang til rensning. Det betyder, at vi kan klare mange opgaver inden for kloakservice.

Kloakrenovering Hillerød

Kloakrenovering hører ind under det overordnede kloakservicebegreb. Det dækker f.eks. over huller i kloakrør, som kan føre til diverse gener, som stank, skadedyr, vandskader, etc. Kloakrenovering hjælper altså med at forebygge og reparere skader i dit kloaksystem.

Vores autoriserede kloakmestre tilbyder kloakrenovering og kloakreparation i Hillerød og omegn. Når du overlader dit renoveringsarbejde til os, er du altid sikret en optimal løsning til en god pris. Er du i tvivl om hvorvidt vi kan hjælpe? Ring i dag og få et uforpligtende tilbud.

 

Kloakservice i Hillerød døgnet rundt

Hos ST Anlæg ApS sætter vi en stor ære i at kunne levere den allerbedste service. Vi sørger derfor for, at alle vores specialister er certificerede og erfarne, så vi kan levere den helt rigtige og bedste løsning på lige netop dit problem.
Vores erfarne og certificerede specialister står altid klar til at hjælpe. Vi har nemlig døgnvagt 365 dage om året, så vi kan levere akut kloakservice, hvis uheldet nu skulle være ude. 

Skal vi hjælpe dig med kloakservice eller kloakrenovering i Hillerød? Så kontakt os på tlf. 47 31 28 37 eller skriv til os på st@stkloak.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os

Summary
Service Type
Kloakservice
Provider Name
ST Anlæg,
Sigerslevvestervej 8,Frederikssund,Sjælland-3600 ,
Telephone No.47 31 28 37
Area
Hillerød
Description
Spuling og sugning af kloakker, brønde, septiktanke. Rensning af faldstammer, køkkenafløb, afløb fra bad og toilet. TV-inspektion af kloakledninger. Fejlsøgning på kloakledninger med røg for brud og rottehuller.