Rottespærre

rottespærre

Rottebekæmpelse Nordsjælland

Vi er certificeret rottespærre montør og tilbyder montering af rottespærre i brønd samt årligt service.

Rottespærret vi anvender er et VA-godkendt rottespærrer/rottesikring. Rottespærren er udført i rustfrit bejdset stål AISI 316. Rottespærret er med åben bund, så der ikke opstår hindringer i bundløbet af brønden.

Arbejdet omfatter: Vi foretager spuling, hvis dette er nødvendigt. Ligeledes kontrollerer vi ledninger for at konstatere, at disse er uden skader, og at der ikke forefindes lunker på strækningen frem til installationsstedet. Dette vil sikre optimal driftsikkerhed, når rottespærre er installeret i kloaksystemet. Der foretages kontrol af bundløb og banketter for skader.
Vi installerer rottespærren som aftalt og funktionstester. Der tages forbehold for brønden, bundløb og rørenes tilstand.
Der skal være ryddet og adgang til brønden.

Rottespærren skal som minimum have inspektion for kontrol og rengøring en gang årligt i henhold til producentens anvisninger. I større ejendomme anbefaler producenten hver 3- 6 måned.
Vi kan tilbyde en serviceaftale som er tilpasset behovet.

Kontakt os

Summary
Montering af rottespærre
Service Type
Montering af rottespærre
Provider Name
ST Anlæg ApS,
Sigerslevvestervej 8,Frederikssund,3600 ,
Telephone No.47 31 28 37
Area
Nordsjælland
Description
Opsætning af rottespærre i Nordsjælland. Rottespærret vi anvender er et VA-godkendt rottespærrer. Rottespærren er udført i rustfrit stål Rottespærret er med åben bund, så der ikke opstår hindringer i bundløb.